standhouders

deelname

Wel dienen deelnemers die inschrijven met food te allen tijde rekening te houden met de officiële HACCP-normen en de voorwaarden, regels en condities die hieraan door de Voedsel en Waren Autoriteit gesteld worden en neemt in deze organisator Tjengké Events derhalve ook geen enkele verantwoording.

Onderstaand de deelnametarieven voor alle events. Voor deelname kunt u online inschrijven

BALI DISTRICT

grondplaats                4×3 meterincl.                 1 kW stroom                                         € 360,00

grondplaats                6×4 meterincl.                 2 kW stroom                                        € 720,00

grondplaats                8×3 meterincl.                 2 kW stroom                                        € 720,00

grondplaats                8×6 meterincl.                 3,5 kW stroom                                    € 1440,00

PASAR DISTRICT

marktkraam                4×3 meterincl.                 V 1 kW stroom                                    € 300,00

2 marktkramen          8×3 meterincl.                 2 kW stroom                                       € 540,00

2 marktkramen          6×4 meterincl.                 2 kW stroom                                       € 540,00

4 marktramen            8×6 meterincl.                 3,5 kW stroom                                   € 1020,00

 

FOOD EN/OF BEVERAGES

grondplaats beverages/ijs 3×3 meter                incl. 3 kW stroom                               € 250,00

grondplaats snacks 3×3 meter                           incl. 3 kW stroom                               € 250,00

grondplaats food 4x3m                                       incl. 9 kw / 32 Amp stroom              € 750,00

3 marktkramen food/’warung’ 12x3m               incl. 20 kW / 63 Amp stroom          € 3750,00

Organisator Tjengké Events behoudt zich te allen tijde het recht voor om eventueel deelnemers te mogen weigeren.

De vermelde tarieven zijn all-in en exclusief BTW

 

* in geval van gebruik 220V/16 Ampère stroom dienen te allen tijde zelf CEE-goedgekeurde kabelhaspels van minimaal 25 meter lengte plus een blauwe driepolige CEE-camping/verloopstekker meegenomen te worden.

 

** in geval van gebruik krachtstroom dient zelf een CEE goedgekeurde krachtstroomkabel van minimaal 25 meter lengte met rode vijfpolige CEE-stekkers meegenomen te worden plus een eigen 32/63 Ampère CEE goedgekeurde verdeelkast.

 

 

***eventueel gebruik maken van extra stroomvoorziening is mogelijk, echter dient u dan wel al meteen bij aanmelding/boeking reeds op te geven bij opmerkingen.

Standhouders

 

Het Tjengke event is onder andere een iniatief van Pasar Malam standhouders en Pasar malamliefhebbers. Ons team heeft zich als doel gesteld om het fenomeen Pasar Malam te moderniseren en up te graden voor de toekomst. Dit om er voor te zorgen dat de Moluks/ Indische cultuur blijvend door wordt gegeven aan alle mensen die zich hierbij betrokken voelen. De Pasar malam is van oudsher een plek waar mensen samenkomen met een hart voor elementen uit de Moluks/Indische cultuur zoals muziek, dans, food en entertainment.

 

Het concept Pasar Malam blijft deels de basis van ons vernieuwde concept maar ons streven is wel dit om te bouwen naar een totaal nieuw soort evenement om hoge bezoekersaantallen te garanderen. In onze ogen heeft de traditionele Pasar Malam een upgrade nodig om vooral jeugdige bezoekers geïnteresseerd te blijven houden in het bezoeken van een dergelijk evenement. Ook is het altijd goed om een breder publiek aan te spreken door een breder en interessanter programma aan te bieden.

 

In ons concept zien wij graag dat bezoekers niet alleen geëntertaind worden door  middel van een goed podiumprogramma. In wezen dient zelfs de aankleding en entourage al een beleving te zijn. Ook zal er een hoog entertainment gehalte uitgaan van diverse straatartiesten die hun kunsten vertonen op en buiten het podium. Moderne elementen zoals een ware Urban street en een expositie van moderne en klassieke Moluks/Indische kunst maken een totaal nieuw soort ervaring voor onze bezoekers.

 

In onze visie zijn standhouders een belangrijk onderdeel van ons succes. Ook zij vormen immers een onderdeel van het totaal aanbod aan entertainment. Een uitgebalanceerd aanbod van kramen met bijzondere producten en een goed horecaplein met een centraal terras en het beste aanbod aan eten en drinken maken het verschil om een ware beleving te creëren voor iedere bezoeker.

 

Ons nieuwe evenement zal door ons intensief worden gepromoot via Social Media en buitenreclame. Ook zullen we tijdens het evenement via grote lcd schermen er alles aan doen om onze standhouders onder de aandacht te brengen. Alleen samen kunnen wij dit evenement tot een blijvend succes maken! Het Tjengke event; door standhouders voor standHouders!